maanantai 25. maaliskuuta 2013

Printtiä paitaan

Tässä olisi sitten tästä minun printistäni kuvia eri vaiheilta.


Tein tatuoidun muikkelin ja otin mallia asentoon googlesta. Etsin sanalla "pin up" kuvia, ja löysin upeita pi up-tyylisiä kuvia kuuluisuuksista.
Hayden Panettieren asento näytti niin hienolta että päätin ottaa siitä mallia.






Yritin myös tussata piirrosta mutta tussi oli aivan liian paksu ja suttasi kaikki yksityiskohdat...

Halusin printtiini myös tyypilliset tekstinauhat, joten piirsin nauhat ja sen jälkeen aloin sitten miettimään sopivaa lausetta.


Kuvia välistä nyt ei ole, sillä olin vahingossa poistanut ne koneelta, mutta tosiaan tekstiksi tuli nauhoihin "Live fast, Die young". Mietin taustaa aika kauan ja monia eri juttuja sen täytöksi. Pelikortit oli äidin ehdotus, mutta itse suosin lopulta mustaa pantteria.

Bloggeri ei suostunut nyt kääntämään näitä vikoja kuvia, mutta onneksi ihmisen kaula taipuu joten jokainen taivuttakoot kaulaansa sen verran että näkee.  Ekalla yrittämällä pantterin naama jäi tönköksi, joten toisella kertaa sain sen onnistumaan.

Tussaus on nyt siis tässä vaiheessa. Lepuuttelen kättä tämän illan, koska tulee kohta joku kuolio vasempaan käteen miljoonien pisteiden naputtelun jälkeen. KOSKA enhän minä voi vain mustalla vetää kun on varjoa sun muuta niin ei sitä noin vain eläivöitetä ilman pistetekniikkaa. Huomenna olen varmaan saanut naputeltua pantterin ja muut mustat alueet ja sen jälkeen pystyn sitten pistämään niitä värisysteemejä, ym..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti