torstai 15. toukokuuta 2014

Ruusun teippailua Cafe Roseen

Mentiin tänä aamuna seitsemän paikkeilla teippaamaan ruusut Cafe Roseen. Ensin pestiin seinät Cleanerilla, erittäin pahanhajuisella ja syövyttävällä pesuaineella. Sen jälkeen mittailtiin ruusujen oikeat paikat ja aseteltiin ne tuleville paikoilleen. Kuvissa näkyy että ruusujen päälle on laitettu siirtokalvot, jotta ne on helpompi teipata seinään.

 
Ruusu on tässä jo kiinni ylhäältä seinässä.
 
 
Vetelin lastalla ruusun ylhäältä alaspäin seinään kiinni samalla irroittaen paperia takaa.
 
 
Alas asti päästyäni leikkasin mattoveitsellä ylimääräisen varren pois niin, että se kuitenkin jatkui hiukan listan alle. Näin ei näe edes läheltä katseltaessa että ruusun varsi on poikkaistu.
 

Seuraavaksi vetelin siirtopaperin varovasti irti alhaalta ylöspäin pitäen paperin tiukkana seinää vasten. Paperia ei saa repiä kauas seinästä koska muuten se saattaa repiä ruusun mukanaan.
 



Yksi ruusu kiinnitetty!


Sitten lähdin laittelemaan toista ruusua. Irroitin ensin ruusun yläosasta kalvoa sen verran että sain leikattua osan pois.
 


Pistin ruusun yläosan lastalla varovasti kiinni seinään.
 


Tämän jälkeen irroitin kalvoa ruusun alapuolelta jonkun matkaa.
 


Lähdin lastalla vetelemään ruusua kiinni samalla irroittaen takaa kalvoa edetessäni alaspäin.
 



Alhaalla poikkaisin taas ylimääräisen varren puukolla piilottaen pienen osan listan alle.
 


Sitten irroittelin siirtopaperin alhaalta ylöspäin edeten varovasti ja tarkkaillen ruusua, ettei mikään osa lähtisi siirtopaperin mukana irti.
 



TADAA!
 

 
Otettiin kunnon kamerakin mukaan mutta ei muistettu tarkistaa akun tilannetta.. Otettiin kuvat siis puhelimellani, ja sen kyllä huomaa kuvien laadusta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti