maanantai 12. toukokuuta 2014

Lisää vedoksia

Tein yhteensä kahdeksan eri vedosta eri ruusujen kanssa ennen kuin asiakkaalle kelpasi.  Hän pyysi esimerkiksi vaihtamaan vasemman ruusun lehdet oikeaan ruusuun ja oikean ruusun lehdet vasempaan. Alempana kuva alkuperäisestä lehtien paikasta ja sitä alempana lehdet olen vaihtanut toisinpäin.




 
En saanut asiakkaasta selvää että mitä hän haluaa vasemmalle ruusulle tehdä, joten tein myös vedoksen jossa oli molemmilla ruusuilla oikealle ruusulle vaihtamani lehdet. Asiakas kun viimeksi sanoi että tykkää oikean ruusun varresta ja kukkaosasta, sekä vasemman ruusun lehdistä. Varsi on kyllä eri ruusuissa mutta yläosa aivan sama.

Lähetin asiakkaalle ylemmän ja alemman kuvan ja kysyin että kummasta hän pitää enemmän. Tarkoitin siis vasemmalle tulevaa ruusua että haluaako hän ruusuihin samanlaiset lehdet vai erilaiset lehdet. Asiakas vastasi että alemman kuvan oikeanpuoleinen ruusu on kohtuullinen että jatka siitä... Ruusuhan on aivan sama kuin ylemmän kuvan oikeanpuoleinen ruusu... Ero oli kuvissa vain vasemman puolen ruusuissa...... Lähdin kuitenkin tekemään uutta vedosta pelkästään oikeanpuolen ruusulla.

 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti