maanantai 12. toukokuuta 2014

LOPULLINEN ruusu............

Tässä tämä lopullinen vedos ruusuista, jonka asiakas lopulta kelpuutti. Oikeanpuolen ruusu on nyt peilikuvana itsestään vasemmalla, ja tämä oli asiakkaalle hyvä, vaikka aluksi hän halusikin vasemmalle puolelle suoran ruusun ja oikealle puolelle ikkunaan päin kallistuvan ruusun.

Sinänsä minua harmitti että asiakas halusi peilikuvan oikeasta ruususta, sillä vasemmalle puolelle tekemäni aikaisempi ruusu meni nyt aivan hukkaan. Työ ja kaikki yleensäkkin.... Tykkäsin itse ainakin enemmän että ruusut olivat erilaisia, mikä toi niihin elävyyttä ja erityisyyttä. Nyt minulle tulee näistä ruusuista mieleen että ne olisi ostettu jostain Hong Kongista sisustustarroina ja ne olisi tarkoitettu yksinään. Ja sitten joku olisi vain ostanut samaa tarraa kaksi kappaletta ja liimannut seinään. Minusta niistä hävisi persoonallisuus sen jälkeen kun ruusuista tuli vain peilikuvia toisilleen.

 
Pidensin ruusun vartta ihan järkyttömän paljon alkuperäisestä jotta sen saa yltämään lattiaan asti. Se on sitten helppo lyhentää paikan päällä leikkaamalla varsi sopivasta kohtaa poikki. Minulla meni ihan into ja kaikki tähän ruusuun kiitos peilikuvahomman.  Siitä tuli niin tylsä ja persoonaton tukkutavaratarra.

Voisin raivota täällä vielä useammankin lauseen kera mutta kai tämä nyt riittää.. Seuraavaksi ruusu täytyy laittaa valmiiksi Illustratorilla tulostusta varten ja saada se oikeaan kokoon. Ja sitten mennäänkin lättäämään tämä tukkuruusu seinään.
 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti